İzmit Belediyesi kentin gençlerine hizmet vermek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına kurulan Çınar Akademi kısa süre içerisinde kentin marka eğitim kurumlarından biri olmayı başardı. Kurum Kabul Sınavlarıyla gençleri bünyesine dahil eden Çınar Akademi uzman eğitim kadrosuyla öğrencileri Yükseköğretim Sınavına hazırladı. Çınar Akademi’den faydalanan öğrenciler ve velileri eğitim kalitesinden ve hizmetten duydukları memnuniyeti mezuniyet kahvaltısı etkinliğinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ilettiler. 


“NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ”
Yeğeni Çınar Akademi’de eğitim gören bir vatandaş Başkan Hürriyet’e “Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeğenim okuyor seneye kızım gelecek inşallah. O kadar mutluyuz ki bu hizmetinizden. Sizden zaten memnunuz. Allah razı olsun” dedi.  


“OKULDAN DAHA PROFESYONEL EĞİTİM”
Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren bir veli ise, “Çocuklarımız okuldakinden çok daha profesyonel bir eğitim gördüler. Gerçekten çok kıymetli bir proje çok teşekkür ediyorum. Görevinizde kolaylıklar diliyorum” dedi. 


“HER ZAMAN SİZİNLEYİZ”
“Hizmetleriniz için çok teşekkür ederiz” diyen başka bir veli de Başkan Hürriyet’e, “Bir tek burası için değil bütün yaptıklarını için çok teşekkürler. Her zaman sizinleyiz” ifadelerini kullandı. 


“BENİ BİR KERE BİLE PİŞMAN ETMEDİNİZ”
Bir başka vatandaş, “Verilen eğitimden çok memnun kaldık çok teşekkür ederiz” diye konuşurken, gençlerden biri, “Annemle seçildiğiniz gece İzmit’i turladık. Hep sizinleyiz. Sizi çok seviyoruz. Beni bir kere bile pişman etmediniz. Sizi o yüzden çok seviyorum” ifadelerini kullandı. 


“SİZİ ENGELLEMESELER DAHA İYİ OLACAK”
Çınar Akademi’de verilen eğitimin çok değerli olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Keşke herkese bu imkan sağlanabilse. Eğitimde fırsat eşitliği gerçekten ihtiyaç şu anda. Bütün belediyelerde bu eğitim hizmetinin uygulanması lazım. Sizi engellemeseler daha iyi olacak” dedi. 


“ÇINAR AKADEMİ’NİN BİZE ÇOK KATKISI OLDU”
“Çınar Akademi’den biz çok memnun kaldık” diyen veli, “Kızım birincilikle girdi Çınar Akademi’ye. Bu hafta sonu sınavımız olacak, heyecanlıyız. Çınar Akademi’nin hazırlık sürecinde çok büyük katkısı oldu. Sizlere bu hizmetinizden dolayı teşekkür etmek istedim” diye konuştu.