Hürriyet İzmitlileri Kent Meydanına davet etti


“Stantlar 2 gün daha açık kalacak”


Başkan Hürriyet, pişmaniye festivali için kurulan stantların 2 gün daha alanda olacağını ifade ederek İzmitlileri Kent Meydanına davet etti 


İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet pişmaniye festivali için kurulan stantların esnafın talebiyle 2 gün daha açık kalacağını ifade etti. Başkan Hürriyet konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Çok tatlı,  en tatlı pişmaniye festivalimizi 3 gün boyunca dolu dolu yaşadık. Esnafımız açısından da çok güzel etkinliklerimiz oldu. Bu festival onlara da katkı sağladı. Hem kentimizin tanıtımı hem pişmaniye gibi çok önemli bir gastro ürünümüzün tanıtımı hem esnafımıza hem yöre derneklerimize müthiş bir can suyu oldu. Ekonomik anlamda bir gelir kaynağı oldu. 


“ESNAF TALEPTE BULUNDU”
Bu dolu dolu yaşadığımız 3 günün ardından esnaflarımızdan şöyle bir talep aldık; Malum 3 gün sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı. 30 Ağustos kutlamalarını da yine Kent Meydanında yapacağız. Önümüzdeki Çarşamba akşamı çok kıymetli bir sanatçıyı ağırlayacağız. Gençlerin ve her kitlenin büyük hayranlık duyduğu Teoman geliyor. Esnaflarımız , ‘Başkanım biz 30 Ağustos’a kadar bu alanda stantlarımıza devam etmek istiyoruz. 


“ETKİNLİK HAVASINDA OLACAK”
Akşamları saat 17.00’dan stantları açmak kaydıyla 30 Ağustos Zafer Bayramını beraber kutlamak istiyoruz’ dediler. Biz de o yüzden bugün stantlarımızı kaldırmıyoruz. Sadece sahnenin kurulacağı yere göre alan dizayn ediliyor.  Bugün akşam 17.00’dan itibaren stantlarımız esnaflarımız tarafından açılacak. Burası yine festival havasında, etkinlik havasında olacak. 


“ZAFER KORTEJİ YAPACAĞIZ”
Alanımızda çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için, ailelerimiz için etkinliklerimiz 2 akşam boyunca devam edecek. Çocuklar için güzel atölyeler olacak. Saat 22.00 – 23.00’a kadar şenlik havası devam edecek. 30 Ağustos akşamında da önce güzel bir Zafer Korteji yapacağız. 


“ESNAFA DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Kortejimizle birlikte Kent Meydanına geleceğiz ve Teoman konseriyle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarımızı taçlandıracağız. Esnafımıza böylesi zor zamanlarda daha fazla destek olabilmek için bu stantlar burada devam edecek. Stantları da kendimiz ürettiğimiz için rahatız. Kiralama derdimiz yok, tamamen kendi malımız. Dolayısıyla esnafa daha çok destek vermeye çalışıyoruz. 


“GELİN BURADA ZAMAN GEÇİRELİM”
Esnafımızın kazanması bizim için önemli, kent için önemli. Esnaflarımızın talebi doğrultusunda biz 2 akşam daha buradayız. Yöneticilerimizle birlikte etkinliklere bizde katılacağız. Aynı bir fuar havası gibi, aynı bir aile çay bahçesi modelinde olduğu gibi akşamları çoluğunuzla çocuğunuzla bu sıcakta evde oturmak yerine gelin serin bir akşamda beraberce burada zaman geçirelim. Bu akşam, yarın akşam buradayız. Tüm üreticilerimiz stantlarında devam edecek. 30 Ağustos akşamında çok güzel bir Teoman konseriyle Zafer Bayramı kutlamasında beraber olacağız.”