Hürriyet: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Hürriyet, “Çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir İzmit için; geleceğe umutla bakmaları için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi


İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türk milletinin demokrasi ve bağımsızlık mücadelesinin 104’üncü yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Hürriyet, “Varlığını bağımsızlığa adamış yüce Türk milletinin tüm toplumsal katmanlarının temsil edildiği, milli iradenin sağlandığı, katılımcı yönetim anlayışının mimarı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bugün 104 yaşında. 


“TÜM DÜNYA ÇOCUKLARININ BAYRAMI”
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara duyduğu sevgi ve inancın bir ifadesi olarak bugünü tüm dünya çocuklarına armağan etti. 23 Nisan, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı; barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramı. 


“BÜYÜK BİR COŞKUYLA”
Yarınları çocuklara emanet ederek güvence altına alan Ata’mızın büyük bir liderlik örneği gösterdiği günün 104’üncü yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Çocukların belediyesi İzmit Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın bayramı doyasıya kutlamalı için birbirinden renkli etkinlikler düzenliyoruz. Onlar için eğitimden sağlık hizmetlerine, beslenme hakkından kültür-sanat ve sportif etkinliklere kadar geniş yelpazede hizmetler üretmeye devam ediyoruz. 


“GELECEĞE UMUTLA BAKAN ÇOCUKLAR”
Çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir İzmit için; geleceğe umutla bakmaları için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.