Kızını Çınar Akademi’ye emanet eden anneden
Başkan Hürriyet’e teşekkür


“Bugüne kadar yapılan en iyi proje”


İzmit Belediyesinin eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına hayata geçirdiği Çınar Akademi, ücretsiz ve kaliteli eğitimiyle velileri memnun ediyor. Çınar Akademi’de eğitim alan 12. sınıf öğrencisi Elif Eylül Erdoğan’ın annesi Serap Erdoğan, “Bizler için bugüne kadar yapılan en iyi proje” dedi.


İzmit Belediyesi Çınar Akademi, eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla gençleri üniversite sınavına hazırlıyor. Veliler, birçok öğrenciyi Türkiye’nin en iyi üniversitesine yerleştiren Çınar Akademi’den oldukça memnun. Uzman eğitim kadrosunun yanında ücretsiz kaynak kitap desteğinin de sağlandığı Çınar Akademi, birçok öğrenci ve velinin ilk sırada tercih ettiği kurum haline geldi.  


“ÜCRETSİZ OLMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Çınar Akademi’de eğitim alan 12. sınıf öğrencisi Elif Eylül Erdoğan’ın annesi Serap Erdoğan, kızının Çınar Akademi’deki deneyimlerini ve eğitimlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serap Erdoğan, “Çınar Akademi’ye geçen sene kızım sınavla girdi. Öğretmenlerin pozitif enerjisi ve derslerden aldığı verim kızımın bu sene de devam etmesini sağladı. Kızım 12. sınıfta şu an. Sıkı bir şekilde çalışıyor. Güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz. Ücretsiz bir kurum olması bizim için çok önemli. Çünkü, dershane ücretleri çok yüksek. Çınar Akademi’de kitaplar da ücretsiz bir şekilde temin ediliyor. 


“ÇINAR AKADEMİ, BİZE YAPILAN EN BÜYÜK KATKI”
Üniversite gezileriyle, çeşitli hediyeler ve sürprizlerle çocukların motivasyonu yüksek tutuluyor. Deneme sınavları ile sürekli kendilerini görme fırsatları oluyor. Öğretmenlerle ilişkileri çok güzel. Başkanımız bu zamana kadar birçok proje yaptı. Çınar Akademi de biz velilere yaptığı en büyük katkı. Bize bu kolaylığı sağladığı için Fatma Başkan’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.