İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, sosyal dayanışma ve yardımlaşma kapsamında kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla bu yıl da toplu sünnet şöleni düzenleyecek. Hem ailelere destek sunacak hem de çocuklara güzel bir anı bırakacak olan organizasyona yoğun talep olması nedeniyle ikinci kayıt dönemi başladı. 


11 AĞUSTOS’A KADAR
6-12 yaş arası çocukların kabul edileceği etkinliğin ikinci başvuru kayıtları 11 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek. Yapılan değerlendirmenin ardından başvurusu kabul edilen aileler çocuklarını anlaşmalı hastanelerde sünnet ettirebilecek. Operasyonların tamamlanmasının ardından çocuklar için büyük bir sünnet şöleni düzenlenecek, çocuklar eğlenceye doyacak. İzmit Belediyesi; sünnet kıyafetleri, fotoğraf çekimleri, sünnet konvoyu ve ikramlarla çocuklara güzel bir anı bırakacak.


NASIL KAYIT OLABİLİRİM?
İhtiyaç sahibi aileler 11 Ağustos tarihine kadar Belsa Plaza B Blok 2. katta bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne başvurularını yüz yüze yapabilecek. Başvuruda ebeveyn ve çocuğun kimlik fotokopileri ile ikametgah belgeleri yeterli olacak. Vatandaşlar ayrıntılı bilgi için 0262 318 00 00numaralı telefonu arayarak detayı bilgi edinebilir.