İzmit ve Pişmaniyenin tanıtımı için
İzmit Belediyesinden olağanüstü çalışma


İzmit Belediyesi 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivalini kente yakışır bir şekilde gerçekleştirirken, İzmit ve pişmaniyenin markalaşması adına programın tanıtımı için büyük özveri ortaya koydu 


12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali, İzmit Kent Meydanı başta olmak üzere, kentin dört bir yanında halkın ve esnafın yoğun katılımıyla büyük coşkuya sahne oldu. Dolu dolu geçen etkinlikler öncesi çok sayıda personel organizasyon için emek harcadı. Büyük özveri ve ciddiyetle çalışan İzmit Belediyesi, yazılı ve görsel basın, sosyal medya çalışmaları dışında, festivalin ve kentin tanıtımı için çevre il ve ilçelerde yoğun tanıtım kampanyası düzenledi. İzmit’in marka değerini büyütmek adına yapılan tanıtımlar, programlara katılımcı akını olarak döndü.


DÜNYA KENTİ İZMİT
Göreve geldiği ilk günden beri İzmit’i bir turizm kenti yapma hedefi olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu kent sadece sanayi şehri değil. Bu kent her dönemin izlerini taşıyan muhteşem zenginlikleri olan, yazı kışı ayrı güzel olan muhteşem bir kent. Bu kentin hakkını alamamış, çok zengin kültür ve turizm potansiyeli var. Bu festival ile bu zenginlikleri yansıtalım istedik. Bu festivalin dünya festivalleri arasında, İzmit’in de dünya şehirleri arasında yer almasını istiyoruz” dedi.