İzmit Belediyesi iftarda gönül sofraları kurmaya devam ediyor


Kentin dört bir tarafından iftar sofraları kuran İzmit Belediyesinin son durağı Yenidoğan Mahallesi oldu


İzmit Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelerde halk sofraları kurmaya devam ediyor. Son olarak Yenidoğan Mahallesi’nde gerçekleşen halk iftarına Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ergün Mencik, Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz ve bölge sakinleri katıldı.


“SOFRALARIMIZI PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz dualar kabul olsun. Hayırlı ömürleriniz olsun. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bayramları güzelliklerle karşılamak nasip olur. Göreve geldiğimizden bu yana kentin dört bir yanında halkımız ile aşımızı, sofralarımızı paylaşmaya devam ediyoruz. 


“RANTA DEĞİL İZMİT’E ÇALIŞIYORUZ”
Zor bir dönemde görev yapıyoruz. En büyük handikabımız ise mecliste çoğunluğumuzun olmaması. Ama şikayet etmeden çalışmaya devam ediyoruz. Ücretsiz hizmetleri halkımıza sunmaya devam ediyoruz. Ranta değil İzmit’e çalışıyoruz. Üzerinde bulunduğumuz bu cadde bile yıllar sonra bizim elimiz ile yenilendi. Çok şükür hepsini başardık. Bu kent en iyisini hak ediyor. Bu kenti seviyoruz” dedi.


“TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Programda konuşan bir diğer isim ise Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ergün Mencik, “Bu güzel organizasyonu düzenleyen Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyoruz” dedi. Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz ise organizasyondan dolayı teşekkür etti.