İzmit Belediyesi gönül sofraları kurmaya devam ediyor


Ramazan ayının manevi atmosferini mahallelerde yaşatan İzmit Belediyesi, Tavşantepe ve Bekirdere Mahallesini halk iftarında buluşturdu


İzmit Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelerde halk sofraları kurmaya devam ediyor. Son olarak Bekirdere ve Tavşantepe Mahallesi’nde gerçekleşen halk iftarına bölge sakinleri ilgi gösterdi.  


“SOFRALARIMIZI PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz dualar kabul olsun. Hayırlı ömürleriniz olsun. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bayramları güzelliklerle karşılamak nasip olur. Göreve geldiğimizden bu yana kentin dört bir yanında halkımız ile aşımızı, sofralarımızı paylaşmaya devam ediyoruz. Bütün imkânlarımızı halkımız ile paylaşıyoruz. 


“YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Kent Lokantası, kütüphane, ücretsiz tuvalet gibi birçok hizmeti mecliste çoğunluğumuz olmadan yaptık. Daha yapacağımız birçok proje var. Mutlaka eksikliklerimiz de vardır. Bu zorlu koşullarda bu kadar iş yaptık. Meclis çoğunluğu ile birlikte çok daha fazlasını yapacağız. Çok daha iyisini bu kent hak ediyor. Cebimize değil halka çalışıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.