İzmit Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği Anne Eli projesinde bir dönem daha geride kaldı. Ailelerinden uzakta olan öğrencilere destek olmak ve sıcak yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı no:112 (Ayazma Kültür Merkezi) adresinde hizmet veren Anne Eli Projesi’nde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında binlerce öğrenciye hizmet verildi.


BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Üniversite öğrencileri, İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet veren Anne Eli Projesi’nden, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı boyunca hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz yararlandı. İzmit Belediyesi Aşevi’nde üretilen sıcacık yemeklerden faydalanan üniversite öğrencileri, memleketlerine gitmeden önce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Anne Eli ekiplerine teşekkürlerini sunup duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA DEVAM EDECEK
Akademik takvime göre hizmet veren Anne Eli Projesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yeniden hizmet vermeye devam edecek. Anne Eli yemekhanesinden faydalanmak isteyen öğrenciler izmitanneeli.izmit.bel.tr adresinden başvuru formunu doldurarak öğrenci kartı ile birlikte sıcak yemek hizmetinden faydalanabilecek.