İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olan Yahya Kaptan’daki Gülümse Kafe açıldığı günden bu yana vatandaşlara kaliteli hizmet sunarak İzmitlilerin vazgeçilmez adreslerinden birisi olmaya devam ediyor. Her gün yüzlerce misafir ağırlayan Gülümse Kafe, haftanın 7 günü sabah saat 09.00 itibariyle kapılarını açıp, akşam saat 23.30’a kadar aralıksız hizmet veriyor.


BULUŞMA NOKTASI HALİNE GELDİ
İzmit Belediyesi sosyal tesisi Gülümse Kafe, personellerinin güler yüzlü sunumu ile vatandaşlara uygun fiyata kaliteli hizmet ve yöresel tatları sunmaya devam ediyor. Açık ve kapalı mekanıyla yaz-kış hizmet veren Gülümse Kafe, özellikle gençlerin ve kadınların buluşma noktası haline geldi. 


“HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUM”
Gülümse Kafe’ye devamlı geldiğini ifade eden Elif Kasal, “Burası açıldığından beri çok sık, neredeyse her gün geliyorum. Çalışanları güler yüzlü.  Servis edilen ürünlerin kalitesi ve fiyatlar açısından ben buradan gayet memnunum. Çalışanlar çok cana yakın insanlar bu yüzden buradaki hizmetten çok memnunum ve bu yüzden Gülümse Kafe’yi tercih ediyorum” dedi. 


“BURANIN MÜDAVİMİ OLDUK”
Ziynet Yıldırım adlı vatandaş ise, “Buraya çok sık geliyorum genellikle misafirlerimi de getiriyorum ortamı çok güzel olan bir yer burası. İzmit Belediyesi Gülümse Kafe Sosyal Tesisini bütün İzmitlilere tavsiye ediyorum. Yiyecek ve içecekler kaliteli olmasının yanı sıra çok ekonomik. Ben bu anlamda İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e bize böyle bir sosyal tesis kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Biz buranın müdavimi olduk” diye konuştu.