Başkan Hürriyet mazbatasını İzmitlilerle aldı


“Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”


İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet adliyedeki mazbata töreninde, “Kimseyi ayırmadan, partizanlık yapmadan, kibirle yaklaşmadan, var gücümüzle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi


31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından bir kez daha belediye başkanlığını kazanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mazbatasını aldı. Adliyedeki mazbata töreninin ardından ise Başkan Hürriyet beraberindeki kalabalıkla birlikte BELSA’ya yürüdü. Adliye önünde açıklamalarda bulunan Başkan Hürriyet; kimseyi ayırmadan gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


GENİŞ KATILIM
Hürriyet’i mazbata töreninde CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Muhip Kanko, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. 


“2. DÖNEMİMİZE BİSMİLLAH DEDİK”
Mazbatayı aldıktan sonra adliye önünde konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “2019’daki o müthiş coşku ve azim güzel insanlarımızı ve bizi gülümsetmişti. Bu dönem ikinci dönemimiz ama bu dönem daha farklı. Bu dönem meclis çoğunluğuyla birlikte bugün ikinci dönemimize ‘Bismillah’ diyoruz. Çok şükür mazbatamızı aldık.


“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Belsa’ya 2019’da milletin bayrağını dikmiştik. İkinci dönemimizde yine halkımızla birlikte kimseyi ayırmadan, kimseye partizanlık yapmadan, kibirle yaklaşmadan, var gücümüzle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İl Başkanı, İlçe Başkanı, Milletvekillerimize ama en büyük teşekkürü özellikle sahada sabahtan akşama kadar çalışan kadınlara, gençlere, inanmış insanlara ediyorum.


“İNANIRSAK BAŞARIRIZ”
İmkansız yoktur. Umudu her zaman büyütmek gerekir diyen insanlara en büyük teşekkürüm. Yine sabahtan akşama kadar milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Artık daha güçlüyüz. Sadece mecliste değil artık 2 belediyemiz daha var. İzmit gülümsedi, Derince ve Karamürsel gülümsedi. 1’iken 3 olduk. Şimdi ise 3’ü 13 yapacağız. İnanarak çalışırsak bunu başarırız” dedi.


“TÜM KOCAELİ’Yİ KIRMIZI YAPACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Bülent Sarı mazbata töreni sonrasında adliye önünde toplanan kalabalığa yönelik yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Fatma Başkan sanırım bu bayramı bitirmeyecek. Doya doya çifte bayramı yaşadık. Bugün de bayram havasını yaşıyoruz. Birlikteliğimizi bozmadan, kibirlenmeden çok çalışacağız, hep birlikte Kocaeli’yi kıp kırmızı yapacağız.”


“GÜÇLÜ İZMİT’İ HEP BİRLİKTE OLUŞTURDUK”
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Sevgili İzmit gerçekten çok güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Sizleri görünce müthiş bir heyecan ve mutluluğa kapıldım. İyi ki varsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Güçlü İzmit’i hep birlikte oluşturduk” ifadelerini kullandı.