TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İzmit Belediyesinin yenileme çalışmasını tamamlamasının ardından kısa süre önce kullanıma açtığı Rauf Orbay Sokağı gezerek esnafla sohbet etti


Tüm gününü İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte İzmit Belediyesinin insana dokunan projelerini inceleyerek geçiren TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, daha modern ve kullanışlı hale getirilen Rauf Orbay Sokağı gezdi. Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanvekili Korkut Öz ve CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün de katıldığı inceleme gezisinde Başkan Hürriyet’in her projede olduğu gibi Rauf Orbay Sokak’ta da farkını ortaya koyduğunu kaydetti. 


“İZMİT’E YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜM”
TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, kafelerin bulunduğu ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Rauf Orbay Sokağa tam not verdi. Haydar Akar yaptığı açıklamada, “Fatma Başkanımız her projede olduğu gibi burada da insanların içini açan bir çalışma gerçekleştirdi. Rauf Orbay Sokağı, İzmit’e yakışır bir görünüme kavuşturdu. Esnafımız ve buradan geçen vatandaşlarımız da yenilenen sokaktan çok memnun olduklarını söylediler. Başkanımız her projesinde İzmit’i gülümsetmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.