İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi ve hayatla olan bağlarının güçlendirilmesi adına gerçekleştirilen özel etkinlik programları sürüyor.  İki aydır düzenli şekilde devam eden ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Down Cafe etkinlikleri Aralık Ayı’nın son günlerinde de yepyeni bir etkinlikle yüzleri güldürmeye devam ediyor.


HALK OYUNLARI İLGİLERİNİ ÇEKTİ
İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), aracılığı ile başlatılan Halk Oyunları Kursu özel gereksinimli bireylerin ilgisini çekti. Down Cafe, Aralık Ayı etkinlikleri kapsamında başlattığı Halk Oyunları Kursunda engelli bireylerin fiziksel gelişimlerini desteklerken özgüvenlerinin arttırılmasına da katkı sağlıyor. 


SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
Yapılan sosyal etkinlikler sayesinde engelli yakınlarından da olumlu dönüşler alan Down Cafe, her ay düzenli olarak yaptığı etkinliklerine tüm İzmit halkını davet ediyor. Etkinliklere katılım göstermek isteyen vatandaşlar İzmit Down Cafe Facebook sayfası ve izmitdowncafe  İnstagram hesabını takip edebilirler.