Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Büyükler Serbest Güreş şampiyonasında mücadele eden İzmit Belediyespor’un pehlivanları, Çorum’daki müsabakalarda mindere çıktı. Çorum Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda düzenlenen ve 10 sıklette 36 farklı takımdan 550’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada, 97 kiloda Oğuzhan Ünal ve 79 kiloda Denizcan Çırak 5. olurken, 57 kiloda Kaan Çetin ve 70 kiloda Özgür Güreşen turnuvaya 3. turda veda etti.


GÜREŞ AİLEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
İzmit Belediyespor Güreş Takımı Sorumlusu Bayram Güreşen, “Turnuva bizim için buruk geçti. Batman Petrol Spor Kulübü güreş kafilesinin şampiyonaya gelirken yaşamış olduğu kaza bizi derinden üzdü. Kazada hayatını kaybeden Batman İl Güreş Temsilcisi ve Takım Antrenörü İbrahim Halil Kay’a Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm güreş ailemize başsağlığı diliyoruz.


GÜZEL BİR DENEYİM OLDU
Gelecek için umut vaat eden sporcularımızla şampiyonaya geldik. Kürsü elde edemesek de genç sporcularımız için güzel bir deneyim oldu. Güreşçilerimiz, her turnuvada olduğu gibi burada da elinden gelen mücadeleyi sonuna kadar gösterdi. Çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürerek önümüzdeki turnuvalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.