Yurdun birçok şehri gibi İzmit’in de kara teslim olduğu günlerde İzmit Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen işleri müdürlüğü, park ve bahçeler müdürlüğü ile temizlik işleri müdürlüğünün sokakta seferber olduğu karla mücadelede belediyenin tüm icracı birimleri halkın hizmetinde. Belediyeye Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş’tan gelen yardım çağrısı üzerine Zabıta Müdürlüğü hiç vakit kaybetmeden harekete geçti.

 

ZABITA ANINDA GİTTİ
Zorlu kış şartları ve pandemi süreci göz alındığında hastalanan 10 yaşındaki çocuğu ailesi hemen hastaneye götürmek istedi. Ancak her yerin beyaza büründüğü Kabaoğlu’nda kış şartlarında hastaneye gitme olanakları bulunmadığı için çaresiz kalındı. İzmit Belediyesi’nden muhtar Akbaş aracılığıyla destek istendi. 10 yaşındaki çocuk ailesiyle birlikte Zabıta Müdürlüğü’nün arazi araçlarıyla hemen hastaneye götürüldü. Muayenesi yapılan ve ilaçları alınan çocuk ve ailesi yeniden evine bırakıldı.

 

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ
Belediyenin hemen yardım çağrısına yanıt verdiğini ve yanlarında olduğunu belirten Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş ise sosyal medya hesaplarından “An itibariyle Kabaoğlu Mahallesi Malta Mevkii’nde bir çocuğumuzun hastaneye gitmesi gerektiğinden yardım istediğimiz İzmit Belediyemiz 4x4 aracı göndererek yardımcı olmuşlardır. Belediyemize teşekkür ederim. Çok acil durumlar dışında evde kalın” diyerek teşekkürlerini paylaştı.