İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğübünyesinde sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdürenİzmit Belediyesi, bu Kurban Bayramı’nda da hayırseverler ve ihtiyaç sahipleriarasında gönül köprüsü kuruyor. Kurban Bayramı’nda 4 gün boyuncahayırseverlerin bağışladığı etleri kabul edecek olan İzmit Belediyesi,bağışlanan etleri daha öncesinde uzmanlar tarafından tespit edilen ihtiyaçsahibi vatandaşlara eşit bir şekilde pay edecek.

 

BAĞIŞLAR GIDA BANKASI VE AŞEVİ’NE

Kurban Bayramı’nın ilk ikigününde 1 tonu aşkın et bağışı toplayan İzmit Belediyesi, 3 ve 4’üncü günlerdede hayırsever vatandaşların bağışlarını Kardeş Eller Gıda Bankası ve Aşevi’ndetoplamaya devam edecek. Kurban etlerini bağışlamak isteyen vatandaşlaretlerini, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan Kardeş Eller Gıda Bankası ileAyazma Mahallesi’nde bulunan İzmit Belediyesi Aşevi’ne teslim edebilirler.Ayrıca bilgi almak isteyen vatandaşlar 0262 331 88 68 ve 0262 318 03 03numaralı telefonları arayabilirler.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILACAK

Kurban bağışlarınıntoplanmasına ilişkin çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi SosyalDestek Hizmetleri Uzmanı Merve Gökduman, “Mübarek Kurban Bayramı boyunca kardeşelini ihtiyaç sahibi ailelerimize uzatmak isteyen tüm vatandaşlarımızın kurbanbağışlarını Kardeş Eller Gıda Bankası ve İzmit Belediyesi Aşevi üzerinden kabulediyoruz. Bağışlanan kurban etlerini, müdürlüğümüz tarafından tespit edilenihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

 

BAĞIŞ NOKTALARI;

 

İZMİT BELEDİYESİ GIDA BANKASI(Adres: M. Ali Paşa Mah. Gazi Mustafa Kemal BulvarıNo:35/A Dükkan/5 - M.Ali Paşa Tramvay Durağı Karşısı, A101 Yanı) Tel: 0262 33188 68

 

 

İZMİT BELEDİYESİ AŞEVİ(Adres: Ayazma Mah. 17 Ağustos Bulvarı No:112 - AyazmaKültür Merkezi Binası İçi) Tel: 0262 318 03 03