Gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduracak, yeniliğe açık, düşünen ve yaratıcı çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen İzmit Belediyesi Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nde öğrencilere farklı alanlarda dersler verilmeye devam ediyor. Yabancı dil öğretimi konusunda alanında uzman öğretmenlerle faaliyet gösteren Özel Kocaeli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu güzel bir dayanışma örneğine imza atarak, Çınar Çocuk Evi öğrencilerine temel İngilizce eğitimi vermeye başladı. 


EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
Minik öğrenciler, temel kavramları öğrenmek ve farklı dillerde iletişim becerilerini geliştirmek adına İngilizce dersine oldukça ilgili yaklaştı. İngilizce derslerini heyecanla takip eden çocuklar, farklı oyunlar ve drama teknikleriyle ilk derslerinde eğlenerek öğrendiler. 


HER HAFTA PERŞEMBE 
Tanışma oyunları, renkler ve sayılar gibi konuların ele alındığı derste, çocukların bu alandaki merakları ve istekleri gözlemlendi. Özel Kocaeli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu öğretmenleri tarafından gerçekleşen İngilizce dersleri, her hafta Perşembe günü farklı yaş gruplarındaki öğrencilerle devam edecek.