İzmit Belediyesinin, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Kardeş Eller projesi yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi, öz kaynaklarının yanı sıra Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün koordinesindeki Kardeş Eller projesi ile de iyiliksever vatandaşlardan toplanan bağışlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. 


ULAŞMAK ÇOK KOLAY
Kardeş Eller, daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmak ve yardımda bulunarak paylaşmanın huzurunu yaşamak isteyenler için dijital ortamda da hizmet veriyor.  https://izmitkardeseller.com/ internet adresinden bağış yapmak isteyenler “Destek vermek istiyorum”, ihtiyacı olan vatandaşlar ise “Destek almak istiyorum” kısmına girerek kolay bir şekilde Kardeş Eller sisteminden yararlanıyor.


HER KONUDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA
Sosyal dayanışma kültürünü ve iyiliği sembolize eden Kardeş Eller’den yararlanmak veya bağış yapmak isteyen vatandaşlar 0262 318 00 00 numarasından veya https://izmitkardeseller.com/ sitesi üzerinden; kırtasiye, burs, okul kıyafeti, ev eşyası, yakacak, gıda, giysi, kira, sağlık, bebek malzemesi, bilgisayar, tablet ve fatura için bağışta bulunabiliyor ve destek almak için başvuru yapabiliyor.  


DOĞAL AFETLERDEN ETKİNLENEN VATANDAŞLAR İÇİN
Sel, deprem ve yangın gibi doğal afetlerden etkilenen vatandaşlar için hemen organize olan İzmit Belediyesi, Kardeş Eller üzerinden yardım kampanyası başlatarak zor durumdaki kardeşlerinin de yanında oluyor. İzmit’in yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından da gelen bağışlar zor günler geçiren vatandaşlara ulaştırılıyor.


GIDA BANKASI VE DOST ELLER MAĞAZALARI 
İzmit Belediyesi kendi kaynakları ve bağışçılardan gelen bağışları Gıda Bankası ve Dost Eller mağazalarından ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyor. Vatandaşlar, https://www.izmitgidabankasi.com/ internet sitesinden, https://www.facebook.com/izmitgidabankasi ve https://www.facebook.com/izmitdosteller
facebook adreslerinden ve https://t.me/s/izmitgidabankasi telegram adresinden İzmit Belediyesi Gıda Bankası ile Dost Eller mağazaları hakkında bilgi edinebiliyor.