Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelere bir yenisini ekleyecek olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çalışmaların son aşamaya geldiği Kuruçeşme Hizmet Binası’nda dün gece saatlerinde incelemelerde bulundu. 2 bin metrekarelik alanıyla hizmet binası tanımına yeni soluk getirecek Kuruçeşme Hizmet Binası birçok fonksiyonu aynı anda barındıracak.


AYNI ANDA BİRÇOK HİZMET
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen hizmetler, Kuruçeşme Hizmet Binası’nda aynı anda yer alacak. Kadın Girişimciler Merkezi’nde yer alan etüt merkezi, diyetisyen ve psikolog hizmetleri burada da verilecek. 


YAKIN ZAMANDA AÇILACAK
Çocuklar için oyun odası, kısa mola merkezi, halk oyunları ve bale odası, spor merkezi, çok amaçlı eğitim salonu, gösteri salonu ve toplantı odasının bulunacağı Kuruçeşme Hizmet Binası, toplu etkinliklere ve sergilere de ev sahipliği yapabilecek. Hizmet binası, kısa zaman içerisinde Kuruçeşmelilerin hizmetine sunulacak.