İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Akçakoca Konutları önüne tek potalı mini basketbol sahası yaparak vatandaşların kullanımına sundu. Çalışmaları kısa sürede tamamlayan ekipler, çocukların trafiğe açık alanlar yerine güvenli alanlarda sportif aktivitelerini gerçekleştirmelerine olanak sağladı. Yapılan çalışmalardan memnun kalan bölge halkı da İzmit Belediyesini ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ile görüştü. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti. 


BÖLGE HALKINDAN TEŞEKKÜR
Akçakoca TOKİ Üniversite Evleri yönetimi ve sakinleri tarafından yapılan açıklamada, “Bizlere yapmış olduğunuz bu güzel ve unutulmaz hizmetlerinizden dolayı başta belediye başkanımız sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e, başkan yardımcımız sayın Emirşah Torun’a,  Fen işleri Müdürümüz Burak Güreşen’e, Park Bahçeler Müdürü Ümit Uçar’a, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm ekip arkadaşlarına ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. 


“BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ”
Bizler yaklaşık olarak 15 yıldır Üniversite Evleri’nde ikamet ediyoruz, evlerimiz konum olarak engebeli bir yerde olduğu için belediye hizmetlerine erişimimiz çok zordu. Yapımı ve fotoğraflarıyla belgelendirdiğimiz bu güzel eserleri yapıp bizlere hizmet sunan İzmit Belediyemize çok çok teşekkür ediyoruz. Bizim yüzümüzü İzmit’e çevirdi ve gülümsetti. Bundan sonra hep gülümseyeceğiz. Yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz. 190 daire sakinleri adına selam ve saygılarımızı iletiyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz çok sağ olun” ifadelerine yer verildi.