İki aydır düzenli şekilde devam eden ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Down Cafe etkinlikleri aralık ayında da tüm hızıyla sürüyor. Gönüllü tiyatro hocası Hasan Yasal’ın özel gereksinimli çocuklara tiyatro eğitimi verme isteği üzerine Down Cafe’de başlatılan tiyatro etkinliği özel gereksinimli bireylerin ilgisini çekti. 


EĞLENCELİ ANLAR 
Down Cafe Tiyatro Etkinlikleri kapsamında bir araya gelen özel gereksinimli bireyler tiyatro hocası Hasan Yasal’ın eşliğinde eğlenceli kuklalar yaptılar, yaptıkları kuklaları konuşturdular ve kendilerine verilen rolleri bir oyuncu edasıyla başarıyla sergilediler. İçlerindeki sanatçıyı keşfeden çocuklar tiyatro etkinliği sırasında eğlenceli anlar yaşadılar. 


AİLELER DE ÇOK MEMNUN
Özel gereksinimli bireylerin aileleri yapılan tiyatro etkinlikleri ile özel gereksinimli bireylerin özgüvenlerinin arttığını ve diğer etkinliğin gelmesini sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler. Tiyatro etkinlikleri aralık ayında her salı 16.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilirken çocukların isteği üzerine ocak ayında da her salı 16.00-18.00 saatleri arasında Down Cafe’de yapılacak. Down Cafe her ay düzenli olarak yapılan etkinliklere tüm İzmit halkını davet ediyor. Etkinliklere katılım göstermek isteyen vatandaşlar İzmit Down Cafe Fac