İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1. Amatör Lig’de bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçirerek adlarını Süper Amatör Lig’e yazdıran Bekirderespor, İzmit Gültepe Spor Kulübü ve Alikahyaspor onuruna düzenlenen şampiyonluk gecesi etkinliğine katıldı


İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü 1. Amatör Lig’de bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçirerek adlarını Süper Amatör Lig’e yazdıran Bekirderespor, İzmit Gültepe Spor Kulübü ve Alikahyaspor onuruna Şampiyonlar Gecesi programı düzenledi. Protokol konuşmalarının ardından kulüp temsilcilerine plaketleri takdim edildi, hatıra fotoğrafları çekildi. Ardından da sporcular, yöneticiler, antrenörler, aileleri Şampiyonlar Gecesi programında dans ederek doyasıya eğlendiler. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve protokol üyeleri de sahneye çıkarak eğlenen sporculara eşlik etti. 


YOĞUN KATILIM
Wellborn Otel’de gerçekleşen Şampiyonlar Gecesi programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra  İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut,  İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş, Kocaeli İl Hakem Kurul Başkanı Alpaslan Dalkılıç, İl Disiplin Kurulu Başkanı Berk Uluç, TFFHGD Başkanvekili Bahri Toksagül, KASKF ve İl Disiplin Kurulu üyeleri, muhtarlar, kulüp başkanları, yöneticiler, futbolcular ve aileleri katıldı. 


“AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet programda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “İzmit Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimizi gerçekten çok önemsiyoruz. Amatör spor kulüpleri bizim için çok kıymetli. Bu kıymete binaen elimizden geldiği kadar bütün kaynaklarımızla, imkanlarımızla, bütün çalışma arkadaşlarımızla destek olmaya, dayanışma göstermeye gayret ediyoruz. 


“BAŞARILARINIZ BİZLERİ GURURLANDIRDI”
Amatör spor kulüplerimizin de başarıları bizleri de en az sizin kadar mutlu ediyor. Bu anlamda İzmit’te 1. Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye çıkan Alikahyasporumuzu, Gültepesporumuzu ve Bekirderesporumuzu başarı ile bizleri gururlandıran şampiyon futbolcu kardeşlerimizi, teknik heyetlerimizi, kulüp yöneticilerimizi, taraftarları tek tek tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. 


“KENT TANITIMINA KATKI SUNUYORSUNUZ”
Sizler spor yapmanın yanında İzmit’in tanıtımını da yaparak gelecek nesillere de örnek oluyorsunuz. Başarılarınız sadece kulübe, taraftarlara değil kentimize de büyük onur, gurur yaşatıyor ve kentimizin tanıtımında da gerçekten çok ciddi katkı sunuyor. Bu anlamda da sizin başarınızı önemsiyoruz. Sezon öncesi sizlerle birlikte düzenlediğimiz Başkanlık Kupası sizlere de bir kılavuz oldu. Bundan dolayı da mutluyuz. 


“DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ”
Başkanlık Kupamızı Bekirderespor Kulübümüz almıştı ve bugün Bekirderespor Kulübü Süper Amatör Küme’ye yükseldi. Şampiyon olan tüm kulüplerimiz başta olmak üzere İzmit sporu için mücadele eden başarı anlamında taş üstüne taş koyan tüm kulüplerimizi can-ı gönülden samimiyetle İzmitliler adına yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun. Sizinle dayanışma halinde olmaya devam edeceğiz.”


“YÖNETİCİLERİMİZİN EMEĞİ BÜYÜK”
Programda konuşan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, “Başkanlarımız bu işe çok büyük emek veriyorlar. Gerçekten çok mücadele ediyorlar. Başkanlarımız, yöneticilerimiz ellerinden gelen her türlü desteği sporculara vermeye gayret ediyorlar. Şampiyonluk kutlamasında en büyük emek bu yönetici arkadaşlarımızındır. Amatörler olarak birlikte büyük ve çok güzel bir aileyiz. Ailemize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet Hanım’a, başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize emeklerinden, desteklerinden ve katkılarından ötürü çok teşekkür ederim” dedi. 


TEŞEKKÜR ETTİLER
Alikahya Spor Kulübü Başkan Vekili Soner Tosun konuşmasında, “Kocaeli amatörüne verdiği destekten ötürü İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet Hanımefendiye teşekkür ediyor, şampiyonları kutluyorum” dedi.  Gültepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Mutlu ise konuşmasında “Fatma başkanımıza teşekkür ediyor, tüm spor camiasına ve gönül vermiş arkadaşlarımıza bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 


“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Bekirderespor Kulübü Başkanı Sabri Yıldız, “Yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeni ile bir araya gelememiştik. Fatma başkanımıza bizleri bu çatı altında buluşturduğu için teşekkür ederim. Hayatta ilkler vardır. 1998’de Bekirderespor’da futbolcu, 2014’te de başkan oldum. 2021 Ocak’ta kulüp olarak lige girip girmemekle kararsız kaldık. Bu dönemde Fatma başkanımızın malzeme desteği ile antrenmanlara başladık. Allah başkanımızdan razı olsun.  Bundan sonra da Fatma başkanımızla birlikte bölgemiz ve kulübümüz adına yeni projelere imza atarak geleceğimizin teminatı olan gençlere hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.